Opslag van droge goederen

Naast koeltransport van vlees en vis, groenten en fruit of bloemen en planten biedt Cargo Logistics u ook de mogelijkheid om droge goederen te stockeren. We beschikken daarvoor over een ruime, state-of-the-art opslagruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan.

Grote opslagruimte van 2000 m²

Time is money in de transportsector. Soms moet er op punt A plaats vrijgemaakt worden, terwijl de lading nog niet op punt B terechtkan. Dat vormt een logistiek probleem, maar wij hebben de oplossing. U kan uw droge goederen (zowel kleine als grote voorraden) tijdelijk stockeren in onze ruime opslagruimte in Oudenaarde. Onze vrachtwagens rijden nooit leeg, waardoor ook het transport van niet-gekoelde ladingen tot de mogelijkheden behoort. We maken ook optimaal gebruik van groupagemogelijkheden. De opslagruimte in Oudenaarde is strategisch gelegen tussen de vroegmarkten van Antwerpen, Brussel en Roeselare.

Uw goederen, onze zorg

De producten worden steeds apart opgeslagen rekening houdend met hygiënemaatregelen en de specifieke productvoorschriften, zoals luchtvochtigheidsgraad. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit van uw producten, zowel tijdens het transport als tijdens de opslag ervan. Wij behandelen uw lading steeds met de grootste zorg, ongeacht of u uw lading voor een aantal dagen of voor langere tijd in ons magazijn wil houden.

Om het laden en lossen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van een laadbrug. Ons terrein is ook voorzien van videobewaking en een alarminstallatie. U kunt uw lading dus steeds met een gerust hart achterlaten in onze opslag van droge goederen.

Eigen truckwash voor een vlekkeloze hygiëne

Naast de opslagruimte voor droge goederen beschikken wij op onze terreinen ook over een eigen truckwash. Na elke rit reinigen en desinfecteren we zowel de binnen- als buitenkant van onze vrachtwagens met professionele producten. Na het lossen van een lading in het buitenland gaan onze chauffeurs steeds naar een truckwash ter plaatse om hun vrachtwagen klaar te maken voor de volgende rit. Bij het transport van voedingsmiddelen is hygiëne uiterst belangrijk en daarom nemen wij dit zeer ernstig.

Kies voor het gespecialiseerde koeltransport en de beveiligde opslag van Cargo Logistics

 Wij vervoeren zowel groupage- als FTL-ladingen tussen de Benelux en Zuid-Europa. Met bi-temp opleggers vervoeren we producten onder verschillende temperaturen in dezelfde vracht.