Koeltransport van bloemen en planten

België en Nederland gelden wereldwijd als de bloemen- en plantenregio bij uitstek. Onze bloemen zijn zeer gewild in Zuid-Europa. Maar omgekeerd willen ook Belgen en Nederlanders genieten van de bloemenpracht uit Portugal, Zuid-Frankrijk of de Italiaanse Bloemenrivièra. Dankzij gekoeld transport van bloemen en planten door Cargo Logistics komen uw gewassen in perfecte toestand op hun bestemming aan. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan voor het groupage- of FTL-transport van uw lading.

Professioneel uitgeruste bi-temp opleggers

Door de combinatie van de modernste koelapparatuur en uitgekiende planning brengen wij snijbloemen, perkplanten, kamerplanten of terrasplanten aan de juiste temperatuur naar een andere locatie, zoals een veiling. We nemen daarvoor verschillende voorzorgsmaatregelen:

  • We rusten onze opleggers uit met een tussenschot voor een bi-temp transport. Zo creëren we verschillende temperatuurzones per soort. Ook voor vlees en vis of groenten en fruit is dit van toepassing.
  • We houden ook steeds de luchtvochtigheid in het oog. Zo komen uw bloemen of planten na het transport niet verwelkt op hun bestemming aan.
  •  Om het laden en lossen bij het gekoeld transport van bloemen en planten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maken we steevast gebruik van een laadbrug. Dit komt de veiligheid alleen maar ten goede.

Van de Benelux naar Zuid-Europa op één dag

Bij Cargo Logistics gaan we voor een kwaliteitsvolle en flexibele service met transparante communicatie. De boordcomputer van elke vrachtwagen is uitgerust met een track-and-tracesysteem. Op die manier kunnen we u op elk moment zeggen waar uw lading zich bevindt.

Onze ervaren chauffeurs vormen de schakel tussen de Benelux en Zuid-Europa voor gekoeld transport van bloemen en planten. Zo zijn we vaak te vinden in Cavaillon, Moissac en Perpignan (Frankrijk), maar ook Italië, Spanje en Portugal zijn populaire bestemmingen.

Uw lading vervoeren met Cargo Logistics?

Onze chauffeurs vervoeren uw groupage- of FTL-transport met de grootste zorg. Profiteer van onze persoonlijke en transparante service.