Koeltransport van vlees en vis

Voor het vervoer van vlees- en visproducten zijn hygiëne en de juiste temperatuur van doorslaggevend belang. U wilt toch niet dat uw producten punt A in opperbeste staat verlaten, maar onbruikbaar op punt B aankomen? Dankzij koeltransport van vlees en vis door Cargo Logistics komen uw producten in optimale toestand op hun bestemming aan. Neem snel contact op en dan leiden wij uw transport in goede banen.

Koeltransport van vlees en vis: de juiste temperatuur van begin tot eind

Thuis bewaren we vlees en vis ook in de koelkast bij ± 4°C of in de diepvries bij -18°C als we de producten langer willen bewaren. Er is uiteraard een reden waarom de producten op die temperatuur worden bewaard: zo blijven ze langer vers. In onze 150 inzetbare vrachtwagens vervoeren we uw producten onder de juiste omstandigheden dankzij de modernste koeltechnieken. Tijdens het koeltransport van vlees en vis wordt de temperatuur te allen tijde gemonitord en bijgesteld indien nodig. Het is ook mogelijk de temperatuur geleidelijk te laten zakken om een te grote temperatuurshock te vermijden.

Hebt u zowel een lading licht gekoelde producten als een lading diepgevroren producten? Dat is geen probleem. Met tussenschotten verdelen we onze opleggers en zijn we in staat al uw producten in verschillende koelzones te vervoeren. Ook kleinere ladingen zijn welkom. Met groupagetransport brengen we uw producten op hun bestemming: snel, milieuvriendelijk en in optimale conditie!

Professioneel, efficiënt en 100% hygiënisch

Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid voor transport onder geleide temperatuur van bijvoorbeeld vlees of vis. Zij zorgen ervoor dat uw lading snel en op de juiste temperatuur op haar bestemming aankomt. Bovendien zijn onze ATP-gekeurde opleggers uitstekend uitgerust voor het koeltransport van vlees en vis. Ze zijn voorzien van vleeshaken op rails en onze chauffeurs nemen altijd de hygiënemaatregelen in acht. Beschermingsjassen en haarnetjes zijn een vast onderdeel van ons vlees- of vistransport.

We werken steeds met dubbele bemanning per vrachtwagen zodat het vlees- of vistransport tijdig op zijn bestemming aankomt. Zo rijden we op één dag van Zuid-Europa naar de Benelux of omgekeerd.

Hoe kunnen wij u nog van dienst zijn?

Naast gekoeld transport van vlees en vis kan u ook bij ons terecht voor koeltransport van bloemen en planten, groenten en fruit en andere levensmiddelen. Bovendien kan u uw lading droge goederen bewaren in onze beveiligde opslagruimte.

Een prijsofferte aanvragen?

Wilt u de prijs weten voor een FTL- of groupagetransport onder geleide temperatuur of wilt u meer informatie?