Koeltransport van groenten en fruit

Hoewel sinaasappels niet in de Benelux groeien, kunnen we het ons niet voorstellen ze niet in de supermarkt aan te treffen. En ook Spanjaarden of Italianen genieten graag van de typisch Belgische peren. Zonder internationaal gekoeld transport van groenten en fruit wordt onze keuze sterk beperkt. Wilt u uw groenten en/of fruit transporteren tussen de Benelux en Zuid-Europa (Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje)? Doe dan een beroep op Cargo Logistics. Vul ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat voor groupage of FTL-transport.

Transparante service met de modernste vrachtwagens

Om de kwaliteit en de versheid van de producten te vrijwaren, gebeurt het transport van groenten en fruit bij Cargo Logistics steeds in vrachtwagens uitgerust met de modernste koelsystemen. De opleggers kunnen worden voorzien van scheidingswanden om bi-temp te creëren: verschillende temperatuurzones voor verschillende producten. Zo kunnen we tegelijk appels vervoeren in het ene deel aan +2 à +5 graden Celsius en bijvoorbeeld diepgevroren vruchtensap in het andere deel.

Onze ervaren chauffeurs beschikken voor het gekoeld transport van groenten en fruit over een vloot van 150 ATP-gekeurde vrachtwagens uitgerust met een intelligente boordcomputer. Zo kunnen wij in realtime volgen waar uw lading zich bevindt en u op de hoogte houden. De chauffeurs houden zo ook de temperatuur in de oplegger in de gaten en passen aan waar nodig. Om het laden en lossen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maken we gebruik van een laadbrug.

Koeltransport van groenten en fruit: snel, efficiënt en op uw maat

Bij het vervoer van bederfbare goederen is tijd van essentieel belang. Om uw producten zo snel mogelijk op hun bestemming te krijgen, zijn onze vrachtwagens dubbel bemand. De chauffeurs wisselen af, respecteren zo de rij- en rusttijden en brengen uw producten op één dag van de Benelux naar Zuid-Europa of omgekeerd. O.a. de industriezones van Cavaillon, Moissac en Perpignan zijn vaste bestemmingen. Onze chauffeurs zijn ook opgeleid om te werken met voedingsmiddelen. Zij houden steeds rekening met de hygiënemaatregelen en de fytosanitaire wetgeving. Bovendien is groupagetransport zeker mogelijk voor een optimale efficiëntie.

Uw producten koel, snel en vers vervoeren?

U kan bij ons terecht voor zowel groupage- als FTL-transport van groenten en fruit onder geleide temperatuur. Steeds met dezelfde kwalitatieve, flexibele en transparante service.